• Handla på nätet och hämta i Sörboden, Värsås.
  • Hemkörning inom postnummer 54178 & 54198
  • Ring oss på 0500-42 04 40

Passa på - Just nu

Signalkräftor Färska Svenska
500g
269 SEK199 SEK
Leverans: Beställ senast söndag kl 15 för leverans tisdag. Senast onsdag kl 15 för leverans fredag.
Torskrygg
Norsk torskrygg som styckas och filéas sprattlande färsk direkt på båt. Säljs lådvis om 2,5 kg.
319 SEK/kg279 SEK/kg
Leverans: Beställ senast torsdag kl 1800 för leverans fredagen efter.
Norrlands Guld 3.5% Folköl
4 x 6-pack 50cl
299 SEK/4 x 6-pack 259 SEK/4 x 6-pack
Leverans: Beställ senast söndag kl 15 för leverans tisdag. Senast onsdag kl 15 för leverans fredag.

MED ANLEDNING AV CORONA!

Vår starka ambition är att Sörboden ska hållas öppet precis som vanligt framöver.
Vid händelse av sjukfrånvaro eller liknande kommer vi möjligen att korta ner öppettider under perioder, men fortfarande hålla öppet alla dagar i veckan. Eventuella avvikande öppettider kommer informeras här på vår hemsida, under "Öppettider Sörboden", på vår Facebooksida samt infolapp på entrédörr. OBS! Förändringar av öppettider är inte aktuellt i dagsläget, men vi försöker vara förberedda på eventuell kommande förvärrad kris.

Sörboden kommer inte att avsätta speciella tider eller liknande för kunder inom riskgrupp. Detta då rekommendationer är att undvika all social kontakt. Således bör riskgrupp även undvika social kontakt med andra inom riskgrupp. Däremot, tillhör du riskgrupp och ska undvika social kontakt, kom till Sörboden och ring på vid dörren på baksidan så hjälper vi dig med ditt inköp medans du väntar utanför. Är du pensionär och boende inom postnummer 54178 eller 54198 erbjuder vi dig gratis hemkörning. Detta erbjuder vi även dig som är sjuk och behöver hjälp. Vi gör allt vi kan för att hjälpa till och tillsammans kan vi lösa det mesta.

OBS! Har du symtom - Stanna hemma och undvik social kontakt! 

På grund av hamstring, mindra leveransstopp och periodvis tillverkningsproblematik kan det vara tillfälligt slut på vissa varor hos våra leverantörer. Vilka varor som hamstras i Sverige förändras över tid och detta påverkar även leveranser till Sörboden. Vi har fått besked från samtliga leverantörer att det inte finns någon brist på livsmedel i Sverige, ingenting har slutats tillverkas/producerats, således finns det ingen anledning för hamstring. Däremot finns olika produkter, framför allt i webbutiken som importeras/köps in efter beställning och här kan vi drabbas av leveransstopp. Sörboden får leveranser 5 dagar i veckan och det finns inga indikationer på att detta kommer att förändras framöver.

Sörboden Värsås

Välkommen till Sörboden

Sörboden består av ett brett utbud av basvaror och vi försöker även tillgodose mer nischade behov så att du inte ska behöva köra iväg och komplettera, du kan handla i princip allt du behöver hos oss. Är det något du saknar i butiken så får du gärna meddela oss.  
Sörboden innehåller ett basutbud av tobak, grillkol, tändvätska, glykol, spolarvätska, oljor, gasol, diverse husgeråd, uthyrning av släp, partytält m.m., samt djurfoder m.m. Drivmedelsstationen med 95 oktan bensin och diesel är såklart öppen dygnet runt.

Beställ på nätet och hämta i Sörboden

Här i vår webbshop kan du beställa en mägnd olika artiklar, allt från livsmedel till trädgårdsartiklar. Lägg din beställning, vi beställer från tillverkare/grossist, när din beställning är klar att hämtas i Sörboden får du en avisering på mejl. Stopptider för beställning och leveransdag ser du på varje artikel. Genom detta arbetssätt kan vi erbjuda dig ett stort sortiment med bra priser. OBS! Du hämtar din beställning hos oss i Sörboden och vi erbjuder gratis hemkörning till dig som är pensionär.

Populära artiklar