• Handla på nätet och hämta i Sörboden, Värsås.
  • Hemkörning inom postnummer 54178 & 54198
  • Ring oss på 0500-42 04 40

Passa på - Just nu

Låda med 20 st.
360 SEK/20 st324 SEK/20 st

Sörboden Värsås

Välkommen till Sörboden

Sörboden består av ett brett utbud av basvaror och vi försöker även tillgodose mer nischade behov så att du inte ska behöva köra iväg och komplettera, du kan handla i princip allt du behöver hos oss. Är det något du saknar i butiken så får du gärna meddela oss.  
Sörboden innehåller ett basutbud av tobak, grillkol, tändvätska, glykol, spolarvätska, oljor, gasol, diverse husgeråd, uthyrning av släp, partytält m.m., samt djurfoder m.m. Drivmedelsstationen med 95 oktan bensin och diesel är såklart öppen dygnet runt.

Beställ på nätet och hämta i Sörboden

Här i vår webbshop kan du beställa en mägnd olika artiklar, allt från livsmedel till trädgårdsartiklar. Lägg din beställning, vi beställer från tillverkare/grossist, när din beställning är klar att hämtas i Sörboden får du en avisering på mejl. Stopptider för beställning och leveransdag ser du på varje artikel. Genom detta arbetssätt kan vi erbjuda dig ett stort sortiment med bra priser. OBS! Du hämtar din beställning hos oss i Sörboden och vi erbjuder gratis hemkörning till dig som är pensionär.

Blikstorps Oljeprodukter

Inom kort öppnar Blikstorps Oljeprodukter sin drivmedelsstation hos oss. Följ oss på Facebook & Instagram för info när de öppnar samt vilka priser de erbjuder.

Populära artiklar